Söndag till fots

Efter frukost knöt vi på oss skorna och bara gick ut, skönt väder idag mot gårdagens kroniska regn. 20 varma blev det, men blåsigt. Först gick vi i 6 timmar, plus rast för sushi och att spana på skyline och båtarna längs The Bund. Innan vi var tillbaka hemma var vi lite trötta i fötterna, men vi slappade och tog en eftermiddagslur innan vi drog på skorna igen, och en liten joggingrunda. Sen lite söndagsmys med hemma-tacos, och så var väl den helgen slut nästan?

Bra nu med svensk sommartid, bara 6 timmars skillnad!

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: