Moganshan-lördag

Bilder från Moganshan, verkligen skillnad på terrängen i Shanghai jämfört med 20 mil sydväst!
Kartor finns inte, man får göra det bästa av skisser, Google Maps i telefonen, och beskrivningar från såna som gått här förut.
Mog_1Mog_2Upp upp iväääg!Mog_3Några grisar på tork?Mog_4Fina vyer!Mog_6Mog_7Mog_8Bambuskörd!Mog_11Broccoli eller bambu?Mog_12Detaljer från ett tempel i kanten av bambuskogen.Mog_13Mog_14Mog_15Mog_16Stenlagd gång, till stor del. Brant bitvis, men lättgånget.Mog_17Te i förgrunden.Mog_18Förra gången vi var här fick jag en kul bild på GjeHe när han kom tuffande mot denna, han stoppas inte av en skylt inte!MOg_19Mog_20A gubbspanar på en lång trailer som ska vända, efter att ha släppt av en grävmaskin.Mog_21Men va? De grisarna på tork då? Varför ligger hunden och ser mätt ut?Mog_22Afterhajk på balkongen. En jättestor stark, juice och smaskiga chips. Och en glad gubbe inlindad i en filt!Mog_23Mog_25

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: