Pizzakoma

Ojsan oj. Länge sen jag var så hiskeligt mätt, det blir definitivt att sova på rygg inatt, burp… Åt nästan en hel av en av världens godaste pizzor, salami/gorgonzola/parmesan, tunn fin omsorgsfullt bakad botten. Som om inte det var nog, var jag bara tvungen att toppa med en mörk chokladmousse också. Allt kändes bra, tills jag reste mig och insåg hur mätt jag är! Burp.

Men imorgon blir det promenad och höjdmeter, vi åker till Moganshan igen, en liten ort ca 2,5 timme bort, där vi gick i bambuskog för 1,5 år sen. Ska bli najs! Tar en övernattning där, så får vi promenixa ordentligt på söndag också.
https://carlssonkarlsson.com/2012/09/23/looser-cruiser-pa-aventyr/

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: