Baklängesdagen

Expedition Livsmedelsanskaffning efter middagen. Rustad med ryggsäck och shoppinglista. Möttes redan utanför vår gårdsgrind av den första baklängesmotionären. Jag har nog inte riktigt fattat varför, men av nån anledning så är det en populär motionsform. Gå baklänges alltså. Sen en till. Och slutligen, när jag kom stånkandes med min fyllda ryggsäck och ytterligare en kasse mat, neeeej! Precis utanför vår kvarterskrog Sunken har en fd ödetomt precis börjat omvandlas till en bebodd tomt, via ett bygge. Inklusive ett uppgrävt hål i marken ute på gatan… Neeeej alltså, stopp stopp där, tanten! Vi har ju inte ögon i nacken, det är ju därför det oftast är så obra att gå baklänges, särskilt i rask takt och som motion… men jag hann ikapp henne precis 2 baklängessteg innan avspärrningen 10 cm från hålet, puh!

Etiketter:

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Baklängesdagen”

 1. listoplisto says :

  Baklänges? Det är ju helt obegripligt, men alltså bara att ställa in sig på att motionsformen kommer till Sverige också så småningom…

  • carlssonkarlsson says :

   Passa p och starta den hr vgen i Sverige; skriv bckerna, kvllstidningsbilagan, starta bloggen och webshopen med alla tillbehr: gr skert att f till ngon peppande beskrivning att man ser bakt, lr av dtiden, … Vips: succe! 1,4 miljarder kineser kan inte ha fel! 😉

 2. listoplisto says :

  Det kanske är värsta affärsidén! Man kan säkert få nån forskare att berätta om de enormt positiva hälsoeffekterna av just baklängesgång. Med många medicinska termer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: