Fiskfest

”Fiskfest” hette en sorts torrfoder för katter som vi köpte när grannarna var bortresta och deras fyrbenta efter några dagar blev lite väl sällskapssjuka och verkade hungriga. Vad det nu var i den, för de blev som galna! Vi hade altandörren på glänt och påsen stod precis innanför, så kunde man se små tassar sträcka sig in, krafsa och försöka nå innehållet… enormt gulligt, men lite förundrande vad det verkligen var som var så smaskigt? Kattknark av nåt slag.

Idag var det fiskfest på jobbet, eller, jag riggade för fiskfest igår och idag hände det. En västkustare som längtade hem och hittade IKEA:s nya kudde Lissel, i form av en makrill… 1 meter lång… jag köpte 5 och positionerade ut strategiskt på offrets kontor, hihi! En smocka eller en kram var väl ungefär vad jag antog att jag kunde förvänta mig, jag fick den mjukare versionen – tur!

Och hur otippat liten är då inte världen ibland, en tillrest Gbgare som är på kontoret denna veckan hängde med in till akvariet, och upptäcker: ”Det är ju min frus kompis som har designat den kudden!”

Djurskötaren med en av de fem firrarna. Minen är tänkt att vara ett elakt fniss…
Firre

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Fiskfest”

  1. ghelgar says :

    På nåt sätt blir jag inte ens förvånad över att du hittar på nåt sådant… men blir givetvis nyfiken i vilket rum de hamnade.

    • carlssonkarlsson says :

      Min favoritskräcködla T-Rex, med eget rum! Hon behöver nån som utmanar henne? Om hon nu kallar mig ”Blekfisen” över hela kontorslandskapet, så får hon tillbaka… hihi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: