Fruktstund

En av anledningarna till att lära sig prata kinesiska skulle vara att kunna snacka med städerskan på jobbet! Det är hon och jag varje morgon, vi diskar varsin kaffemaskin samtidigt, men vi kan ju inte prata med varann…
Men, idag kom hon med en liten bytta frukt till mig, körsbärstomater och varomnuheter, drakögon på kinesiska tror jag? Longan, lär jag mig nu! Hursom, gulligt!!!fruktstundhttp://en.wikipedia.org/wiki/Longan
(Hm, ”nära utrotningshotad frukt”, men de säljs verkligen i varenda fruktaffär här i SH! Det är kanske så man blir utrotad…)

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: