Terroristtendens

Jag åkte på tj-resa med baciller, A kom hem från sin med baciller. Summan konstant. Fortfarande trög i kroppen, men kan använda dagen att fixa lite ute medan A burrar ner sig under en filt inne.

Nu på väg till flygplatsen igen!
Dock utan bagage, jag ska bara dit och hämta min lilla Leatherman fällkniv som jag hade i ett smart dolt fack i portföljen, dock inte så smart så att inte röntgenutrustningen i säkerhetskontrollen hittade den. Bra iofs, jag stod som ett frågetecken tills jag fattade vad de anmärkte på, hade helt glömt att jag bar på en sån. Surt att bara slänga! Men, fpl hade en godsförvaring med 30 dagars förvaring, smart tänkte jag, bara att ta vägen förbi när jag kommer tillbaka. Nästan rätt tänkt, för såklart är godsförvaring och tillhörande utlämning INTE vid ankomsthall och utcheckning, utan vid avgångshall och incheckning. När jag landade i torsdags kväll var att jogga runt inne på en stor fpl inte prio ett, därav dagens utflyktsmål med tunnelbanan!

Editering:
Jag tog en slumpmässigt vald rulltrappa upp ur underjorden till avgångshallen, och hamnade precis vid godsförvaringen! Perfekt, så jag tar tillbaka allt suck och stön från tidigare. Och jovisst, det är ju inte flygplatsens fel att jag inte tillåts flyga beväpnad, det var ju jag som var klantig!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: