Gatufynd

En kvällspromenad för att betala räkningar (i alla fall vad vi tror är räkningar, det var 5 papper på kinesiska och 3 togs emot tillsammans med pengar på jourbutiken), valde sen en ny gata inte så långt hemifrån, men som vi inte gått ännu, eller inte riktigt medvetet i alla fall. Fynd! Några trevliga uteserveringar, och riktiga snyggrestauranger! Nu får det gärna bli varmt och skönt och uteväder, så vi får prova några av dem!

Jo, jag åt ju iofs ett av mitt livs godaste grillade köttbitar på en fransk restaurang på den här gatan kvällen innan vi åkte på sverigesemester förra sommaren, men det tänkte jag inte på, hur nära SHA-bostaden det var!
http://www.fergusonlane.com.cn/

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: