Placebo

Söndag, efter en slö förmiddag hemma, och eftermiddagen på konstmuseum. Efter det, nu eller aldrig! Senast var 18:e november, sen blev jag långförkyld och efter det var det luften som var sjuk en lång period, och plötsligt hade jag tappat farten helt.
På med joggingskorna!

Nu, med nya kompressionstights (ingen fara, det var mörkt ute så ingen såg att jag såg ut som en korv!), toppluva på, och reflex på alla synliga kläder och skorna, en börja-om-runda. Som vanligt, första gången efter ett långt uppehåll blir jag lite förvånad, hallå, vad kul det var och det känns ju rätt hyfsat, men sen, gång #2 och #3 brukar inte vara lika roliga…

Vet inte om det här med kompressionsplagg bara är placebo eller om det har någon effekt, men det är väldigt skönt! Både med knästrumpor, och med tights. Det blekfeta hålls liksom på plats på ett annat sätt, man skvalpar mindre, och får en annan självsvängningsfrekvens? Gött!

Vad sägs om den här träningsstatistiken, de senaste 30 dagarna, räknat i minuter! Hrm.
jogga

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Placebo”

  1. ghelgar says :

    och cykla runt halva taiwan är inte träning…

    • carlssonkarlsson says :

      Promenadcykla ngra mil r bara att vara ute, men det var sknt! Nu r faktiskt luftcklet nere p tvsiffrigt ganska ofta, s prova att morgonjogga ska bli veckans experiment, annars r det nog dags att brja nyttja Gjertgymmet igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: