IKEA-sveket

Menååååå. Fick mina killar (A + MinHua) att ta mig till IKEA nu efter jobbet, jag har [freeehdaaahsfikaaaht] på jobbet denna veckan. Skulle vara bekväm och köpa blåbärscheesecake som Ingvar och hans medarbetare har bakat. Men nähäpp? Vad är kylarna och frysarna fulla med? Pepparkaksdeg! Lussebullar i mängder! Lax! Potatisgratäng! Blåmögelost! Gravlaxsås! Suck, fortfarande jul i möbelvaruhuset… undrar om det är trettondagen eller tjugondag Knut som gäller för att återställa ordningen här?

Grr. Jobbar ju ute i ett industriområde i tjottaheiti, tar ca 15 minuter med bil in till centrum av tjottaheiti där det finns butiker och konditorier, men just på fredag har jag inte bil för A ska till annat ställe och jobba. Inget nära hemma som jag kan hinna till innan kl 07. Att tvinga någon att köra mig till/via en kakshop känns otippat mig, hellre amputerar jag en arm. Får tänka nån dag till om torsdagens kvällsbestyr ska bli bakning, men inte så peppad att baka till 25 personer plus att det är ett stön att hitta ingredienser nära hemma. Vojne vojne!
Så, nog nu, nu ska jag sluta lipa och ta mig samman och googla bra recept! Ajöss!

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “IKEA-sveket”

  1. ghelgar says :

    finns bara en lösning när allt är åt h-vete: Elvis
    P.s om snållänningen blir trubbig hota honom med mig!

    • carlssonkarlsson says :

      Jag hatar verkligen att be om skjuts, innerligt… nu ska jag tvngsbaka istllet! P onsdag r det Annual Dinner, du som jobbat nstan hela 2013 hr, har du bestmt dig om du kommer eller inte???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: