Två hjul ja

Såhär såg de ljusa timmarna av första januari ut. Tunnelbanan en bit norrut från stan, längs floden som slingrar genom Taipei. Varsin hyrcykel, hjälm på, och så får vi se var vi hamnar.
CY5CY2Men vaddå? Skulle det inte vara två hjul? En del har ju bara ett! Coola enhjulingar!
Cy1CY3Hundhylla!CY4Välplanerade cykelstråk.
cy7cy6cy9Nyårsdagen är röd dag och ledig för många, och många av de lediga passade på att njuta av vädret i Tamsui Metro Park.cy12cy27Massor av olika saker att prova ifall man vill/vågar. Här bläckisar i grytan, och fler på tining!
cy24cy25
Men hallå! Hej, lurviga monster!cy10Nähäpp, svansen mellan benen på lurviga monstret, vakterna tyckte inte att man kunde ha såna lösa i parken…cy11Men en levande staty då?
cy28Kusinträff, kanske?
cy26
Visst nappar det!cy15Lite mindre trångt.cy13Cykelvägs ände. Vändplats.cy14Två hjul i rad, eller i bredd? Valfritt!cy16Bro över till andra sidan.cy18cy19Landkrabbor, stora som typ en femtioöring. Supersnabba att krypa ner i sina hål när stora läskiga saker som vi närmade oss!cy20Återlämning av hyrcyklar.
Dags tips: om du är ute med två oranga ryggsäckar av samma fabrikat, försök vara konsekvent med i vilken av dem du stoppar ner plånboken. Risk finns annars för tillfälliga hjärtstopp…cy23En riktig utedag för många, verkligen massor av folk ute och cyklade, stora som små, unga som gamla, racercyklister såväl som promenadtempotrampare, men inga sura miner. Inte ens mellan cyklister och gående. Hur kommer det sig? Kanske bara så här enkelt, en regel, och så följer alla den?cy21

Etiketter:, , , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: