Bellman igen

Typ https://carlssonkarlsson.com/2012/12/09/a-sa-bellman/ .

Det var tyskan och svenskan och finskan och indiskan och holländskan och brittiskan och indiskan och kinesiskan och åttondelslappen och så Bellman…
Nä, men kollegan från mitt företag hemma i Sverige fast tyska delen, och en kollega från företaget här fast en annan stad, och som är en tysk-finsk mix fostrad i Sverige. Åsså jag. En middag med utbyte av funderingar och iakttagelser, ibland skönt att ventilera och hjälpas åt att tolka och förstå.
Farbror A blev bortkommenderad på tjänsteresa till annan kinesisk ort, tillbaka imorgon. Eller på tisdag. Jag tror att hans diet blir 5:2 eller nåt helt automatiskt, nu kommer han nog att ha bott på ett väldigt kinesiskt hotell med lite kluriga frukostalternativ, och sen kanske en svårparerad lunch i tjänsten, kanske även en dylik middag om han inte kan resa hem redan imorgon. Han brukar komma hem lite hungrig efter såna resor. Helt enkelt.

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: