Å så Bellman

Nu har vi klarat av att vara instängda en timme till på en squashbana utan att slå varandra. Tillräckligt jämna för att det ska vara kul och kännas som lite träning samtidigt. Nu är klockan 10. Lite frukost, sen kanske något museum eller nåt.

Ikväll ska jag träffa en indiskt tjej uppvuxen i Storbritannien som började jobba på mitt svenska företag i Nederländerna innan hon flyttade till Tyskland och nu leder projekt i Kina där bl a en av mina svenska kolleger gift med en italienska jobbar. Kanske ska vi äta nåt japanskt. Å så Bellman…

(Bellmanhistoria typ 2…
http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Bellmanhistoria )

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

3 responses to “Å så Bellman”

  1. Ingemar says :

    Har precis läst om den koreanska artisten PSY Gangnam style som snart spräcker miljardgränsen för visningar på youtube. Sen har jag med Evas överinseende lyssnat och praktiserat denna livsbejakande dans med viss framgång. Hur når den Shanghais befolkning?

    • carlssonkarlsson says :

      😉 Du menar hur Shanghais befolkning ska f se dig dansa Gangnam style? D ser jag nog ingen annan rd n att E mste hjlpa dig att filma, och att lgga ut resultatet p dutuben… PSY verkar poppis hr med, s det fins nog vgar in. S poppis att det fr 2 mnader sen var debatter om varfr inte Kina sjlva kunde ha kommit p ngot liknande, att det var synd att man mste importera sn kultur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: