Chock

Chock. Socker-chock. Sitter i en hotell-lobby och väntar på vän/kollega från Gbg. Fantastiskt väder, +25 och sol från blå himmel. Lite varm och ganska för tidig, så jag kan väl ta nåt att dricka medan jag väntar. En burk läsk kostar typ 2 RMB på mataffären, 4-5 på kiosken, men… 51:80 RMB på hotellet!!! Jag fattade inte ens att jag var 10 ggr fel? Och så hade personalen ju öppnat burken, vad göra annat än betala? Det är ju inte servitrisens fel, men… Vad tror de om oss västerlänningar? Jag frågade om.det verkligen stämde och om det inte verkade alldeles för dyrt, men nej, där fick vi kommunikationsproblem. Jag får stå mitt kast bara…
Note to self: fråga innan, nästa gång. Eller låt det aldrig bli någon nästa gång!

image

Igår åt vi middag 7 pers inkl varsin öl/dricka, för 343 RMB totalt…

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Chock”

  1. listoplisto says :

    Hej hallå. Nu ska jag äntligen uppdatera mig lite igen och se vad du har pysslat med sedan sist!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: