Jagad av hundar

På teambuilding med jobbet ute på ön Chongming utanför Shanghai. Tidig kväll igår, ganska tidig morgon idag, och en joggingrunda med rumskompisen Gunsan. Samtidigt lite sightseeing, området är typ stans handelsträdgård, odlingar av frukt och grönt överallt nästan. Vetefält, och risfält. Ett av dem bevakat av 5-6 arga hundar, som började jaga oss… men vad de inte visste, var att Gunsan var ännu bättre på att skälla än dem… grrr! Till slut gav de sig och valde nåt annat än tantkött till frukost.

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: