Vardagsrealism

Många svenska svenskar på jobbet nu en period. Man känner sig lagom happy när man väljer att åka och handla mat, istället för att gå ut och äta och umgås. Men en del saker är ju lite pyssligare att göra här. Typ att storhandla. Kräver lite planering, och/men hellre en vardagskväll än att använda en halv lördag eller söndag!

Mot mataffären, med chaufför! Det kommer aldrig att gå att vänja sig vid…

Nej, allvarligt. Nu tror jag snart att jag lägger ner det här bloggandet. Det finns som synes inte så mycket att berätta om. Och det som vore något att berätta om, är ju saker som händer på jobbet och därför inget som lämpar sig offentligt på www. Suck. Ingen bra dag idag.

Uppdatering: Nej, ingen bra dag idag. En stämningsbild från frysdisken på mataffären, så kan ni gissa ungefär hur välordnat det är att handla ibland. Det här är ändå inte lika äckligt som när de i charken står och har harkelhosta över opackat kött. Men, få se nu… lammracks, kiwifrukt eller badtofflor, vad var det jag skulle ha från frysdisken???
Frysdisk

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

10 responses to “Vardagsrealism”

 1. Ingrid says :

  Nej, nej inte sluta blogga!! Då tappar vi ju bort er. Hu! Jag vill läsa din blogg var dag, alla sorter… Har du läst? frågar vi varann.

 2. Emma says :

  Och jag läser också jämt!!! Det är ju det som är så mysigt med din blogg. Den handlar ju om livet! Inte bara supercoola fräcka grejer utan också om badtofflor i frysdisken. : )

 3. EvWah says :

  O jag läser oxå men borde bättra mig på att kommentera, ge lite respons. Eller hur???????

  • carlssonkarlsson says :

   Det kanske är det som är lite det sorgliga? Det känns som det inte är så mycket spännande här som lämpar sig för publicering, mer nyfiken på vad alla ni hemma gör? Kram!!!

 4. Eva says :

  Men det som är tråkig vardag för dig är exotiskt för oss! Jag menar badtofflor i frysdisken, hallå! Såna bilder kan man sällan ta på ICA Maxi i Amhult.
  Alltså: Fortsätt blogga, för bövelen!!!
  Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: