Moganshan-söndag

Söndag! Först neråt!
Moga_1Vinnaren i namngivningstävlingen av denna villan… var kanske inte det fyndigaste namnet?Moga_3Muller? Åska? Ett flygplan? Nej, en bambuskördare som släpar ner de stora grässtråna.Moga_4Moga_5En bambuklättrare.MOga_6Teplantage.Moga_7Delar av stigarna lättvandrade, och helt perfekta för mojntinbajking!Moga_8Tempel?MOga_9Moga_10Moga_11Ja, tempel med en sovande buddha.Moga_12MOga_13MOga_14A kör lite teoretisk nerförscykling.MOga_15En bambuhuggartjej.Moga_16Fler bambuskördare som drar ner stammarna till byn. Varje knippe väger nog sina modiga kilon.Moga_17Nere i byn.
Om någon funderat på ”ljuset i slutet av tunneln”, så kan vi nu berätta vad det är. Upphinnande bil. Lite läskigt.Moga_18Gatukontoret. Såklart kan det bli trafikkaos även om det är en enda korsning, och ganska få bilar. Förvirring.
Moga_19Moga_20Elcentralen.Moga_21Träd.Moga_22Tillbaka på hotellet, två timmar före avtalad tid: Min Hua, såklart, och den lilla röda bilen! Killen som aldrig missat en tid eller plats!Moga_23Moga_25Afternoon tea innan de 20 milen hem till stan. En bra helg med några fler höjdmeter än vanligt!Moga_24

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Moganshan-söndag”

 1. Yvonne says :

  Du skriver så skojigt! Jag sitter och fnissar när jag läser så maken var tvungen att kika över axeln vad jag läste. Så fin du var på sista bilden! Ser ut som du har nåt rackartyg på gång. Kram YR

  • carlssonkarlsson says :

   Men kolla han i bakgrunden på sista bilden, helskägg och sen hade han en massa olika solbrillor som lite fördomsfullt mest såg ut som tantsolbrillor… Coolast i byn! Kram tillbaka!

 2. Yvonne says :

  Jag tittade mest på dig som strålade, men han ser ju jättekul ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: