Vandringsdag

En tidigare vandringssönddag. Fuxing Park. Allmänt myller och musicerande.
Fux1Hm. Nån diskussionsklubb?Fux2Fux3En välklädd kille. Hoppas det var hans egen klädsmak.Fux4Vattenkonstnärer. Vore såklart intressant att veta vad de skriver?Fux5Fux6Hon och han tar med sig förstärkaren och mickar upp sig.Fux7Typ melodifestival.Fux8Spel eller stickning.Fux9Fux10Baklängesgymnastik i bakgrunden, och diskussioner om tillit och förtroende i förgrunden…Fux12Smält socker-konstnär, sötat barn, och hästens år.Fux13Fux14Fux15Mössbusiness.Fux16Säckar och slakt.Fux17Fux18En bra dag att torka tvätt.Fux20Pax för att inte bo granne med någons duvslag. Föredrar faktiskt de torkade då.Fux19Fux21Tvätt- och torkdag även på frisersalongen.Fux23Och en listig person.Fux24

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: