Blindmassage

Har vaknat några nätter med kramp i fötterna, försökt kurera mig med Resorb vätskeersättning idag. Men efter långpromenaden och en liten löprunda började det hugga i ena vaden. Perfekt då att vi efter den goda kinamatsmiddagen gick förbi ett ställe det stod ”massage” på på kinesiska, och översättaren också kunde berätta att det var blindmassage. Varför inte? Mycket bra, en synskadad massör med starka nypor tog hand om mig, och de andra för tillfället osysselsatta gick runt och krockade med väggar och möbler litegrann, jag fick blunda för att inte börja fnittra… hrm.
Oaj ojsan oj, ibland är ju fotmassage precis på gränsen mellan aaah och aj… och den huggande vaden fick det den förtjänade, nåt hittade massören iaf för han klämde som mest där det var som stelast och sa något som jag tyvärr inte förstod…
Sen skäms jag nästan för att det är så billigt, med våra mått mätt. 75 kr för 75 minuter.
DongBei2DongBei

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Blindmassage”

  1. Eva says :

    Och finbesök hade ni också, ser jag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: