Mittens Rikingar

Har försökt jogga en storstadsrunda idag igen. Om någon har kontaktuppgifter till en voodoo-doktor, det är ganska gott om smartphone-zombies som skulle behöva rehabiliteras…
Ni minns den gamla intervjun av Kurt Olsson med Patrik Sjöberg, och frågan ”Hur brett har du hoppat?” Den är inte helt osannolik här! ”Hur brett har du gått?” Folk går ganska sakta rent generellt i Kina, mitt på trottoarerna, men lite lagom i sicksack, helt slumpmässigt, och pratar i mobilen, sms:ar, fejsbookar, eller spelar spel. 1-2 personer tar liksom upp en hel trottoar! Och även de man möter, det ingår liksom inte att man förbereder och väjer lite. Blir ofta att hoppa ner på gatan och springa runt.Inte helt optimalt och aldrig något flyt i joggandet liksom.

Det är trögt att börja springa efter ett uppehåll sen början av november. Men, på pluslistan med att inte ha sprungit sen början av november, det känns inget i den onda hälen! Ska skynda igång långsamt och hoppas slippa!
4:03 in i klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=9wKCf4rcHL0

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Mittens Rikingar”

 1. Kurt Eriksson says :

  Hej, hur mår onda hälen, på bättringsvägen hoppas jag. Har haft lite i min högra, är nästan helt bra nu, kör med inläggssulor, strechtar( happy baby pose), nya skor, mina första Asics som visat sig ha bra dämpning. Nog om detta.
  Hoppas allt är bra med er
  Anna hälsar:-)

  • carlssonkarlsson says :

   Hej dr! Var jttebra i hlen pga nstan ingen jogging sen i november, men s gick jag en vecka i dliga skyddsskor nr jag var p en fabrik och jobbade. D brjade hlen sga ifrn igen. Borde ocks kra mer stretch, det hnder ibland men inte alls s ofta tyvrr… Kram till dig, och kram till Anna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: