Matresan

Mycket gott har vi smaskat på under den här veckan!
Hotellet i Hakuba hade fil till frukost, så gott att inte bara äta söt yoghurt! Sukiyaki. Fajitas är inte så japanska, men ändå. En fantastisk fläskkotlett med rostade grönsaker. Tandoori. Snygghamburgare från en New York-style-restaurang. Pasta med avocado och vitlöksräkor. Nån slags gräddade bollar från en söt liten matlastbil med en tuff liten kock.
Hakuba1Hakuba2Men allra bäst! Fredagskvällens middag i Tokyo, på en slumpmässigt vald liten restaurang som mest serverade rätter av nöttunga, den med! Grillad biff med en liten sallad. Vore jag vigare hade jag gått ner i spagat, vilket kött, vilken grillning!
To1To2To3To4

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: