Förseningssöndag

Igår var tydligen mesta snödagen i Tokyo sen 1969! Skickligt att pricka den? Idag var det strålande sol från blå himmel, och de 2-3 dm snö från lördagen var nu mest slask. Men. Såklart många inställda flyg igår (748 st, läste vi imorse!), och många inställda framförallt inom Japan idag. Tåget ut till flygplatsen gick den tid vi hade tänkt oss, med oss på, men kom fram en dryg timme senare än tidtabellen. Avgångshallen en mardröm! Så mycket folk, så lite information. Vår flight hem är 2,5-3 timmar försenad pga att de har en försening från Shanghai och hit, vi skulle ha landat kl 22 i Shanghai och efter det haft en timme hem i bil och med bagageuthämtning. Blir alltså sen ankomst tidigt imorgon istället!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: