Nyårssurpris

Åh, vilken nyårsöverraskning! Supén blev en blek Club Sandwich i hotellobbyn på ett hotell 15 minuter hemifrån i SH, med en storbilds-TV med CCTV1:s typ nyårskrönika med opera och rooooliga sketcher!
I korta drag, planet till Tokyo ovisst försenat, tills 4 timmar efter avgångstid, då det plötsligt var inställt. Därpå följde en orgie i avsaknad av information men istället Följa John, till slut klockan 22 var vi åter inskrivna i Kina, fått tillbaka bagaget (2 hela skidutrustningar, pust), bussats tillbaka till stan en timme, inbokade på ett hotell mycket nära hemma och den andra flygplatsen i SH. Innan kl 10 imorgon ska vi få besked om framtiden. Skidbussbokningen rök, minst en hotellnatt i Hakuba rök, och vi har fått ett hotellrum, alltså 15 minuter hemifrån, som luktar rök… Haha! Jag gjorde en attack på incheckningskön som jag kanske inte direkt är stolt över, men mycket nöjd med! Jag smög upp omärkligt bakom en pelare i hotellobbyn och tog rygg på en familj andra svenska långnäsor, ingen märkte att jag borde ställt mig sist för jag såg ju liksom likdan ut som de 4… Alternativet hade varit att vänta ut 1,5 buss med incheckande. Urk! Nöjd, som sagt!

Kolla högen av pass som en reseledare lämpade in i en klump, hamna efter den… Nej tack! Sen var det gratis middag förberett, snällt, men rund snurrbordsmiddag med 15 främmande kineser som man ska slafsa i samma skålar som, naej, nu räcker det med Kina för idag!

Kinapuffen, f’låt, krutet och fyrverkerierna, uppfanns ju här, det demonstreras tydligt ute nu! Blir en bullrig natt, men efter att ha hängt på fpl 9 timmar i onödan så somnar vi nog ändå!
Vardag när den är som bäst! Haha/suck!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

One response to “Nyårssurpris”

  1. Helen says :

    Men åååååh, så tråkigt. Puss på er i alla fall!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: