Nix Nippon

Just nu är flyget från SH 1 timme och 15 minuter försenat, ingen info om/när det kommer att gå. Vi skulle haft 2 timmars gap från landning i Tokyo till skidbussen, som ju tar ca 5 timmar till slutmålet, framme kl 01 inatt var planen. Nu får vi se hur det går. Kanske väntar skidbussen, kanske är det fler än vi som blivit sena och de sätter in något alternativ, eller så får vi vänta till nästa dag, ta tåg eller annan buss. Hm. Det ger sig efterhand. Men lite segt just nu! Flygplatser är ju själlösa ingenmansland.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: