Morgonchock

Man är ju lite yrvaken kl 04:48 när det är något burrande ljud på rummet. Men andra gången fattade vi, det var telefonen med en automatisk röst på kinesiska, så när vi ringde till receptionen för att kolla vad och varför, så var det för att 05:45 ska det gå en buss. Ett antal bussar, men efter huggsexan att få in sitt otympliga bagage och en sittplats, hm, vart ska bussen gå och när ska vi flyga? Fortsättning följer, spännande!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Morgonchock”

  1. ghelgar says :

    väntar med spänning på upplösningen, men varför är jag inte helt överraskad?

    • carlssonkarlsson says :

      Sagan slutade lyckligt, men lite delta-t innan vi var p plats. Flygplatser r verkligen stllen dr tiden r omjlig att anvnda till ngot vettigt, nr man inte fr besked om hur stora frseningarna r… eller att det r instllt. Grr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: