Jokern

Hm. Den här bilden är inte helt olik mig idag!

Jag har funderat under dagen uppe i Daqing och på flyget om det är något förkylningsvirus som drar med sig ett munsår, för det svider lite i ena mungipan. Men nu hemma i SH igen så tittade jag mig i spegeln.
Svaret är att det som kändes som ett supervarmt grillspett i stål igår på barbeque-restaurangen, var ett supervarmt grillspett i stål, medan jag gjorde som alla andra och skulle gnaga loss det grillade… fsssst! Ett snyggt streck från vänster mungipa och en bit in på kinden… vaddå, jag glupsk?

Jag till vänster, syrran till höger. Bild från http://batman.wikia.com/wiki/The_Joker_%28Jack_Nicholson%29

Jag till vänster, syrran till höger.
Bild från
http://batman.wikia.com/wiki/The_Joker_%28Jack_Nicholson%29

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Jokern”

  1. Helen says :

    Haha!! Jag ser faktiskt lite coolare ut!! Jokern….ja, du är rolig du!! Men jag tror faktiskt att vi har lite stövare i oss, glufs glufs! Pussåkram!

  2. Helen says :

    Haha på dig själv!! Jag ser då stark ut!! Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: