Nattens Brottning

Bor på Sheraton i Daqing, och precis som alla andra inomhusställen här, är det verkligen inga problem med inomhustemperaturen, jag fryser mer i SH, hemma och på kontoret.
Hotellrummet har en dubbelsäng som är bredare än lång, den är gott över 2 meter så jag som mest sover på sidan ligger verkligen bara på ena sidan av den.
Men täcket, grr! Ett enormt sjok, först ett lakan, sen ett tungt duntäcke, toppat med ett ännu tyngre syntetbolster, fastbäddat runt madrassen liksom. Om man drar med typ hela sin tyngd bakom kan man få loss hela klabbet så man kan krypa under. Men sen trillar klabbet isär och tjorvar ihop sig, vad f-n? Obegripligt, det går ju inte att förklara ser jag nu…

Plus att jag egentligen inte vill ha något annat än lakanet mot kroppen, täcket och bolstret ser ju rena ut men är utan överdrag/påslakan. Pust.
Det har tjorvat varje natt, men nu vaken klockan tre och alla delar är i en stor tung klump och jag är klarvaken av att försöka få sängpaketet användbart… Borde kanske skriva en besöksrapport för jobbet, men nej, inte klockan tre… Morr!
Inte direkt Nattens Drottning.

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Nattens Brottning”

  1. PeacerichT says :

    Ah, en chans att få uppleva hur det var förr? Innan man började använda påslakan? Bra uppfinning det där, något att lägga den värmande delen av täcket i… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: