Restaurangmarknaden

Det finns en hotell- och restaurangmarknad här, den borde nästan räknas in i sevärdheterna. Tänkt för hotell och restauranger såklart, men även som privatperson kan man handla. Allt, allt behöver mellan frukost och middag, tillagning, städning, …
Shanghai Hotel Equipment, 345 Aomen Road:
m1Porslin, glas, bestick och en massa serveringsprylar, ingen aning om hur kvaliteten är på en sån här gjutjärnsgryta men den är ju något billigare än en Le Creuset!m2Tekannor och annat i gjutjärn, tillagnings- och serveringstallrikar t ex.m3Det vanliga kinesiska snurrbordet, och stolar!m4m5Skyltar, menyhållare, not-fodral.m6Knivar i massor! Allt från billiga huggare som nästan mer ser ut som de kommer från järnhandeln än köksredskapen. Skärbrädor, huggkubbar.m7m8m11m9Jättegafflar? Och håvar, och durkslag.m13m10m14Små grytor och gigantiska kastruller, omkring en meter i diameter. Pannor, wokar, …m16Bakavdelningen. Kavlar, siktar, formar, kartonger, mått, vågar, termometrar.m20En robot eller en juicepress?m21Nåt från fysiklabbet i skolan eller en blender?m22m23Barhörnans behov. Allt från speltärningar till blinkande iskuber. Och svenska skalknivar, hm?m25Stora tryckkokare, skärmaskiner, köttkvarnar, sågar.m26m27m28Kläderna, komradion och kom in-mattan.m30m32
m31Soptunnor, papperskorgar, askfat, kvastar, gummistövlar.m34m35m36Skummaskin och entrematte-tork. Skyltar!m40m39Slutsumman för 2 nudelskålar med soppskedar, ätpinne-dukningsklossar, kaffemjölkskvättskannor, två järntekannor med värmare, en gummerad serveringsbricka, en pedalsoptunna till köket, kylklampar, hällpipar till flaskor, ett rostfritt tråg till grillen, en grilltång, en flasköppnare.
597 kronor. Och då kostade soptunnan 123. A var inte så arg som han ser ut. Sen fick vi god skräpmat till lunch!m41m42m43

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Restaurangmarknaden”

  1. Eva says :

    Wow! Och så fick ni allt i en IKEA-kasse!

    • carlssonkarlsson says :

      Haha, jae… nae… den hade den rutinerade kollegan med sig och lnade ut till oss, 2 sna plus en annan rejl kasse hade han bunkrat med och han fick minsann anvndning av sina! Nytt porslin kpte han.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: