Vilken soppa

Jag vet inte om det är feedback till mig som kock, eller om det ligger i naturen av utseendet på en linssoppa. Men… en av mina kolleger tittade koncentrerat på min soppskål till torsdagslunchen, och sen i nästa andetag började han prata om hur många pölar av vomering han går förbi på vägen till bussen på morgonen. Sen skulle jag fortsätta äta. Tack, tur att man inte är så känslig för såna associationer…

Etiketter:, ,

Om carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 svar till “Vilken soppa”

  1. inte fan gör det det säger :

    Hahaha-jag ser det framför mig!
    Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: