Gräsänka

Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag kommer i säng och somnar tidigare, sover bättre när A är hemma. För det är väl inte så att han är sååå tråkig att jag somnar??? Haha!
Ensamma tanten får plötsligt sååå mycket att göra, typ fixa ärenden på stan (det tar sina timmar även bara för enklaste lilla grej, med transporter, bara promenader till/från tunnelbanan), läsa, surfa, se på streamad TV eller rentutav en hel biofilm, kan inte riktigt koppla av på samma sätt helt enkelt. Äter konstigare saker till middag. Typ en burk vita bönor i tomatsås, enbart. Eller två knäckebröd, en halv tub paprikachips och en bit körsbärschokladtårta. Å andra sidan har jag sprungit 3 ggr sen i söndags eftermiddag, på 2,5 dagar alltså, så kanske kompenserar det den dåliga kosten något…

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: