Nepal dag 10

Tillbaka till Nayapul.

Vandringsdag 8, ner till 1070 m, ca 5 timmar.
Ner ner ner, nerför backen ner! Skog, terassodlingar, byar. Tillbaka till startpunkten, bil tillbaka till Pokhara och natt på hotell.

Morgonmoln och morgonbestyr, den högre killen är en av våra bärare.
s0s1Då sätter vi fart neråt. Men nu gäller det att titta bakåt för att se de maffigaste bergen för sista gången! Annapurna South är nog den stora toppen vi ser bakåt.s2s3s4Tillbaka längs floden Modi Khola.s5Torkning av majs och chili och något annat.s6s8Som en promenad i parken.s7Liten bärare.
s37
Sen tar parken slut och vi kommer till civilisationen igen. Åsna eller jeep? Nej, vi går så långt det går. Ser ändå lite väl läbbigt ut att åka på taket.s9s10s11Lunchstopp. En liten buddha och farmor/mormor, gissar vi.s12CoJo tyckte att hans skägg började klia, men ändå hade han ju inte varit ute såhär många dagar. Nästan så man tror att det bor olika djurarter i det buskaget!s13Framme i Nayapul, bron vi började att gå över första vandringsdagen! Men plötsligt blir det rusningstrafik, getchock!s14s15s36s16Slutstation, avlastning! Minibuss tillbaka till Pokhara, en hotellnatt, och varm dusch!s17Hejdå till våra bärare!s18Män i grått blir färggladare i staden. Men män får dela gata med kor.s19s20Men män får öl. Och middag, och efterrätt, rykande varm chokladkaka med glass!s21s23Tack och gonatt från Groover! En riktigt bra vandringsvecka!s22

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: