Nepal dag 5

Till Dovan.
Vandringsdag 3, upp till 2430 m, ca 6 timmar.
Över floden Chhomrong Khola, sen upp, upp, längs den västra kanten av floden. Lunchpaus i Bamboo, sedan vidare till Dovan.

Vandring ner mot floden, igen tillsammans med åsnor och kossor, de fyrbenta stannade dock på sin sida medan de tvåbenta fortsatte över. (Näää, nu menade jag inte att mina vänner är åsnor eller kossor!)c18c19c20En rejält lång trappa ner, som man vet kommer att återkomma i den andra riktningen om några dagar. Lika bra att börja gruva sig…c21c22Framme i Dovan. Ett av de fräschare rummen vi bodde i längs vägen. Skönt.c23Guiden och bärarna kurar ihop och verkar trivas bra tillsammans!c24Monster.c25Efter mest ha varit molnigt hela dagen sprack det upp på eftermiddagen. Hoppet ökade att det verkligen skulle finnas höga maffiga berg bakom molnen!c26c28c29Killar kan – göra åtminstone två saker samtidigt!
c27

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: