Nepal dag 4

Till Chhomrong.
Vandringsdag 2, upp till 2100 m, ca 5 timmar.
Ner till floden Khimring Khola, hängbro över. Uppåt, längs terassodlingar, sedan sträckan Ghandrung – Chhomrong.

Morgontrafik på vandringsleden. Åsneexpressen, vandrare, bärare.c1c3c4Men in Black, f’låt, Män i Grått. Åtminstone bättre än beiga män, om man ska tänka positivt!c5Men åååh, ska det vara nödvändigt att gå neråt när man gått en massa uppåt, och vet att det är en massa uppåt kvar? Tsss.
c6Paus för lunch och lufttorkning. Herr och fru Carlsson samsas på strecket.c7Dhal Bhaat igen. Mums. Om man tjuvkikar bakom kulisserna på lunchrestaurangen kan man hitta trevliga överraskningar.
c9c8Efter lunch började det regna. Regnkläder eller poncho. Jag tänker på de här klassiska teaterkostymerna för två personer med fram- och bakdel av en häst, men säg inget till JOla och CoJo.c10Vår bonuskinesiska tyckte att hennes egen ryggsäck var tung att bära, och misstänkte att bärarnas relativt lätta steg med våra packningar berodde på likaledes lätt innehåll. Varför inte prova att byta? Resultatet blev dock att var och en återgick till sin ursprungliga börda.c11Pustepaus och vägval.
c12Ellära har aldrig varit min starkaste sida ingenjörsmässigt, men även jag har svårt att förstå lagningen av den här ledningen.c14På nästa pausplats växte det saker som man kan röka om man vill uppåt på andra sätt. Lama plockade några knoppar och mumsade.
(Vild cannabis.)c15c16Chhomrong, rast, vila, nattläger.c17

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: