Hungrig

Jag har just varit ute på stan och ätit middag med en kompis, så nu är jag jättehungrig!
Pffft…
Jag kör mitt andra tillfälle på 5:2 idag ju! 2 kokta ägg till frukost, 2 knäcke med en burk kattmat (kanske bara vanlig tonfisk i vatten) till lunch, en icke planerad månkaka (kinesisk special-säsongskaka, mycket tung och mäktig sak med okänt antal kalorier, ska erkännas) pga en bra kollega som hade avslutningsfika, 2 koppar svart kaffe och en massa vatten, nu en råkostsallad med cheviche. Mycket gott, men visst känner jag att jag är hungrig! Men, då får man tänka ”jag är hungrig men jag äter inte, då är det ju som det ska vara enligt planen!”

Nytt upplägg.
Hälsa.
Helt enkelt. Inte bantning eller vikt eller diet eller träning eller nån annan etikett.
Tack MarLar för länken till Ulrika Davidsson, som verkar ha en bra inställning till kost och motion:
http://ulrikadavidsson.se/sa-har-kommer-du-i-gang-med-52-dieten#comment-3262

Etiketter:, ,

Om carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 svar till “Hungrig”

  1. Kicki säger :

    Tappra du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: