Tisdagsrally

En förbesiktning av lägenheten, inget märkvärdigt förutom avprickning av inventarierna enligt en lista som ett annat företag gjorde när vi flyttade hit. På minussidan 4 st rumsnycklar till rummen i lgh, som vi är övertygade att vi aldrig har haft/sett, men har man kvitterat så har man… jaja.

Sen till banken, först att försöka få ut en innestående summa hos kreditkortsbanken, puh, det var inte det enklaste, en historia för sig. Sen bara avslut av tre vanliga bankkonton, inget komplicerat.

En sväng till jobbet, eller vad man nu ska kalla det när det tar en timme att åka i vardera riktningen. Men många många glada att se A igen, såklart! Mysigt.

Allmänt flyttspurtande, faaaan vad det är trist! Om jag hatar att packa en resväska bara, tvi för att definitiv-flytt-packa! Nu ska ju allt allt allt ner i resväskor, och sen flyttar vi och lämnar tillbaka nyckeln på torsdag förmiddag. Jag duttar lite överallt, vad ska med, vad ska till nån kompis, vad ska slängas, vad kan Min Hua ha nytta av, vad kan kanske städerskan använda, … ÖRRRK! Längtar till söndag morgon… när landningsstället fälls upp!

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: