Last night in Bangkok

En kvällspromenad i värmen, kolla efter något enkelt att äta. Några återvändsgränder med barerna som man tror att man ska se i Bangkok, lite för mycket trötthet, tillbaka till hotellet för middag istället. Bättre att spara orken.

Tidigare idagh. Några sista kontroller, samtal med läkarna, funderingar på hur vi jobbar vidare med detta hemma i Sverige. Intyg att det är OK att flyga imorgon.

Faktiskt var det mer jobbigt på sjukhuset idag än någon tidigare dag, tyckte M. På nåt vis nervös innan. På nåt vis börjar nog insikten om vad vi har varit med om de senaste tre veckorna hinna ikapp. Första undersökning, ovisshet, andra undersökning, besked, väntan på beslut om var göra vad, resa, ingrepp, väntan på besked, lugnande besked, återhämtning, och… nu ska vi ju om bara drygt en vecka flytta hem också? Ja, lite att fixa med de närmsta dagarna, inget oöverstigligt och på det stora hela under kontroll, men ändå.

En dag i taget var det ja!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: