Kunmingtrafik

Som vanligt funkade det med guider och arrangemang, denna gång nästan bättre än väntat! Imorse stod det en fräsch Buick GL8 och väntade på oss, med en vettig chaufför och en bra guide. Planen var ursprungligen att åka till Stone Forest, men… efter en stund i bilköer ut från stan, det var ju inte bara vi som hade helgdag idag… så blev det omplanering och lördagens program idag istället, West Mountains. Mycket bilåkande i tid räknat men inte i km, men till slut upp på berget. Och några tempel. Perfekt väder. Sen en föreställning med ett antal av de kinesiska minoritetsgrupperna som finns här i Yunnan, även om man inte hänger med i bakgrunden till berättelserna, var det snyggt koreograferat och maffiga masseffekter från skådespelare/dansare/musiker, artister kanske man bara ska kalla dem, helt enkelt! Tyvärr fotoförbud. Men å andra sidan skärper man kanske sin närvaro genom att inte fota/filma! En bra dag!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: