Dagens donna

Grattis idag, Syrran!
Leta fram sommarklänningen igen, så är jag på plats snart! Kram!
HK

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Dagens donna”

 1. Helen says :

  Nämen, där är ju jag! Klänningen är framme, men är övervänt….. Kom hit nuuuuu!!! Förut kunde du minsann åka lastbil för att komma och gratta mig! Sätter mig på balkongen och spanar! Du får en rostbiffsmacka!! Puss!!

  • carlssonkarlsson says :

   Ja, förut kunde jag åka lastbil för din skull, men om du minns det elaka du gjorde mot mig senare samma kväll… så fattar du varför du inte får såna besök längre! Ha! Kram, snygging! Även om jag hade 10 syrror till, vet jag att du skulle vara den bästa!

 2. Helen says :

  Hade tänkt att skriva det också….jag har några starka droppar till dig!! skulle göra dig sällskap!
  Du är ändå bäst! Jag vet det!! Pussåkram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: