Packade

En lugn dag i Queenstown, vi sov länge, åt surdegsmacka och kaffe till frukost på McDonalds, tog linbanan upp på berget mitt i stan, åt sushi, var på info om vandringen och har packat om för den och lämnat iväg de stora väskorna på förvaring där de förhoppningsvis finns kvar när vi kommer åter, ätit en gigantisk pasta respektive en marockansk lammsallad, velat i en sportaffär om en ny ryggsäck, köpt lite choklad och hoppas nu att vi är redo för vandringsstart imorgon! Sol idag igen, och så skönt med frisk luft och gott vatten direkt ur kranen!
image

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: