Fel håll

Nu i Queenstown. Steg upp 0645 Sydney-tid, iväg till flygplatsen och åt frukost. 1030 skulle planet gå, en halvtimme försenat bara. Snikflyg utan mat, 3 timmars resa. Vi och väskorna landade i Queenstown, men sen tog det en bra stund att komma genom karantänen och in till stan. 2 timmars tidsskillnad också, vips var den här dagen nästan slut efter en lunchmiddag och promenad på stan? Hoppsan. Så blir det när man reser åt fel håll med tanke på tidsskillnaderna…

Vackert! Som en skidort på sommaren. Varmt, frisk luft. Härligt!

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: