Canonen

Canonen är död, leve Canonen!
Nej, inte riktigt, min kära lilla kamera har nu fastnat med objektivet ute för 3:e gången. Den ska kostas på en reparation till för Kina-pris på nån hundralapp, för det har den gjort sig förtjänt av, men… nu vågar jag inte riktigt lita på den om vi åker på nåt äventyr och den är enda kamera. Tyvärr.
Inte helt enkelt att hitta den jag ville ha i Shanghai, mobiltelefonkameror konkurrerar ut kompakterna, inte många butiker tycker längre det är värt att föra små bra kameror. Men till slut hittade jag den jag letade! Extremt snarlik, bara några årsmodeller nyare. Såklart med lite bättre prestanda och några extra finesser, men framförallt: extremt snarlik, supersmidig storlek!
Can_S100Can_S120Tipstack till JoaHe för den första, ett mycket bra Personal Shopper-råd!

Etiketter:, , , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Canonen”

  1. ghelgar says :

    Inte enkelt att hitta kamera i SH?!
    Har ni vart på Luban Lu 800 där finns ju allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: