Mobilt BankID

Jag är sen på den här bollen… men med smartphone, vad mycket bekvämare, enklare och snabbare allt blir med mobilt BankID!
Jag som nästan brukar dra mig för att logga in på min bank för det tar tid med inloggningskoder och bekräftelser och annat, nu har jag tillåmed mys-loggat in på Pensionsmyndigheten och bara kollat runt, plötsligt placerat om min pension – bara sådär, oplanerat, en lördagsförmiddag i surf-soffan! Wow.

Etiketter:

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

2 responses to “Mobilt BankID”

  1. Helen says :

    Haha!!

  2. carlssonkarlsson says :

    Vaddå, är du så mycket mer 2014 än mig att du gör ALLT med mobilt BankID redan eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: