Bzzz och juice

Dagens uppdrag var att lämna in kameran på reparation, med lite tur så inkluderade det trista uppdraget förutom det vanliga sällskapet A en sushi med AnJo och FreLi, och slutade lyckligt på alla sätt och vis. Kameran lagad. Men… kan man lita på den? Andra gången på samma typ av haveri nu.

Shanghai bzzzzar som bara den! Det är nån typ av cikador i träden i hela stan, förra sommaren när vi kom tillbaka från Sverige gick vi och tittade upp mot elledningarna och trodde först att det var elektriska överslag… men otroligt vad insekter kan låta när de bestämmer sig för att låta samtidigt! Omöjliga att få syn på i träden, men en och annan krabat dör och trillar ner (oklart i vilken ordning dock), då kan man se vilka gigantiska maskiner det är! (Min fot… är inte liten!)
BzzzzAnnars kom vi på att vi ju investerat i en fruktmassakermaskin, så juice på 4 apelsiner och 2 mango och en skvätt äppeljuice blev dagens vitaminer! Mmm!
Jooos

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: