Brunchkontrast

Två söndagar i rad, brunch ute på stan, men… ganska olika!
Förra helgen: mina två favoritpannkakspojkar, framför Mr Pancake House:
Mrp_0Mrp_1Mrp_2Typ 70 kr/person, med pankisar, eller stekfrukost, milkshakes och kaffe.
Idag, en tiopotens till, champagnebrunch och en gigantisk matbuffe. Något man kanske bör ha provat på om man har bott i Shanghai och rört sig bland oss utlänningar. Fast nog inget man gör varje söndag direkt… är verkligen inget julbords-/bufféproffs direkt, har svårt att möla några större mängder mat, och kanske hellre lägger samma peng på fin middag, faktiskt. Men ändå! Nu i meritförteckningen!
Br_1Fatta att man måste ha en karta för buffén…
Br_0Jag börjar lite lugnt med kalla saker från havet.
Br_3Sen fanns det mesta; kinesiskt, fina skaldjur, indiskt, texmex, japanskt, mellanöstern, grönsaker, popcorn, grillat kött, kontinental ”vanlig hotellfrukost”, juicer, efterrätter i massor, kaffe, glass, frukt… jag blir nästan mätt bara av att se allt, svårt att mumsa sig igenom hela sortimentet. Då får man toppa med en ballongclown, samtidigt som delar av en symfoniorkester ackompanjerar en operasångare, i väntan på cirkusartisterna och de elektriska fiol-tjejerna. Jajisses, vilket spektakel! Haha!
Br_5

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Brunchkontrast”

 1. PeacerichT says :

  Men hade de inga pannkakor på det däringa dyra stället? :p Eller orkade du bara inte skriva pannkakor en gång till? 😮

  • carlssonkarlsson says :

   Haha, såklart har du rätt… pannkakor, våfflor, …sylt och sirapsbuffé… Självklart, men, den delan av buffén var lite blek i jämförelse med resten, och mesta delen av matkön dit bestod av de (lite yngre) gäster som även ville ha ballonger av clownen! 😉

 2. PeacerichT says :

  Tack för att du antyder att jag är ung (i sinnet)! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: