Association

Haha!… Igår sa en kollega till mig att jag borde rycka upp mig, åtminstone färga ögonfransarna och plocka ögonbrynen. Idag sa nästa kollega till mig att jag såg ut som en tvättbjörn runt ögonen (verkligen inte snajsig med färgade ögonfransar och plockade ögonbryn, för dit har jag ju inte hunnit sen igår) och att min bruna blus fick mig att se ännu blekfisigare ut, haha igen!
Jag gav A en resumé av bedömningen mitt yttre, då försökte han peppa mig att jag ju kunde titta på vårt bröllopsfoto där jag var lite piffad (tack EmBj för fotandet!). Ungefär då kom vi båda två på, på varsitt håll, att kolla dagens datum och jämföra med vigselringarna… och precis så kom vi på att vi har bröllopsdag idag!

Lånad från wikimedia.

Etiketter:, , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

10 responses to “Association”

 1. Yvonne says :

  Oj vilken grej! Grattis på bröllopsdagen! Hetare tvättbjörn än dig får man leta efter! Kram till er båda på bröllopsdagen!

 2. Sören says :

  Grattis!
  Men har ni det inte lite för körigt när ingen av er kom ihåg den?

 3. Eva says :

  Grattis på bröllopsdagen!!!

 4. Pernilla says :

  En anledning så god som någon, hade hoppats på att få se bild på brudparet istället jag!!!! Grattis i efterskott!!!!

 5. carlssonkarlsson says :

  Ja, så var det ju… Från den andra sidan, som slapp byta efternamn!

 6. carlssonkarlsson says :

  Jamen precis så var det ju, för den halvan som slapp byta efternamn, pass, körkort, kreditkort…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: