Pass på

Vi kom hem till slut, 2 timmars försening, men vi skulle ju ha landat 22.10 enligt tidtabell så det blev lite sent innan vi var hemma.
Men det var mest tur att vi alls kom med, puh! Nära ögat, nyttig läxa! Vi använde en kinesisk bokningstjänst för resan, men även om man har användarkonto så är det absolut nödvändigt att kolla att biljetterna får rätt namn, inte det som bara ligger på kontot. A hade fått sina förnamn i oordning, han har ju 2 mellannamn först. Jag hade fått mitt förnamn 2 ggr i rad. Obra! Särskilt i ett land som inte är supervana vid vårt alfabet. Men några nervösa minuter i vardera incheckningen, säkerhetskontrollen.

Enda trösten är att det inte blev såhär illa som den kinesiske man som fastnade i Sydkorea efter hans 4-årige son hade justerat hans utseende… http://shanghaiist.com/2014/06/02/chinese-man-stuck-in-south-korea-after-son-scribbled-all-over-passport.php
Passport

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: