Kritiskt läge

Fylleri. En kollega har passat på att fylla 60 år, det fick ju inte bli obemärkt. Utgång med god teppanyaki med tillhörande japanska drycker, sen fick födelsedagsbarnet välja fritt på Shanghais alla begivenheter – och valde puben ”Sunken”, som han själv har döpt kvarterskrogen närmast våra gemensamma bostäder till. Rätt skönt att det blev nära hem när tiden var ute!
Editering: delar av Shanghais historieskrivning kan vara på detta vis.
https://carlssonkarlsson.com/2014/05/23/mittat/

Men, neeeej! Min trofasta vän Canon S100 fick ett spel inatt och har nu fått problem med att objektivet inte dras in, med tillhörande felkod, som inte går att släcka. Har letat igenom internet efter hemmafix av liknande problem, nu återstår bara att skruva isär den. Och om man ska göra det själv eller lämna in den? Grr. Den har verkligen tagit många bilder på 2 år. Måste fixa eller skaffa en ny!

Bilder från igår? Jo, inget fel på minneskortet, men ”det som händer på Sunken, stannar på Sunken”, haha! En av händelserna kan jag dock visa, mycket spännande! Kanske kommer mer bilder senare.
Wer_1Wer_2

Etiketter:, , , ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Kritiskt läge”

 1. ghelgar says :

  Vän av ordning vill nu hävda att undertecknad var upphov till namngivningen, W försöker bara verka viktig…

  • carlssonkarlsson says :

   Ära den som äras bör alt. Delad ära är… halverad ära?

   • ghelgar says :

    Nu handlar det inte om ära, nej det är viktigare än så! Det handlar om historieskrivning alt historieförfalskning, dvs det arv vi lämnar till kommande generationer. Eller nåt…

   • carlssonkarlsson says :

    Ujuj, ett känsligt ämne detta alltså! Tror nog dock inte att det finns någon av samtliga kolleger, nuvarande eller tidigare, som sunkat på Sunken fler gånger än SteWe! Jag utnämnde honom igår till ”Sunk of the Year 2014” under en lagom högtidlig ceremoni i samband med Chassilunch på Bi Feng Tang, han var knappt ens besviken över att inte ha blivit ”Hunk of the Year” istället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: