Äpplen eller päron

Äpplen eller päron är ju den klassiska situationen när man måste försöka hålla isär saker. Javisst.
Men jag hade en mardröm under helgen, det här är på riktigt alltså! Fast det var en dröm. Eller hur det nu blir…

Jag var ny på ett jobb, och så fick jag en uppgift att arrangera ett möte med den nya gruppen, och *eter A*elgren. Eller *eter A**elgren. Jag förstod aldrig vilken av dem de menade och hade ingen att fråga om ett förtydligande, antingen komikern och konstnären, hm, han kanske skulle vara typ moderator på mötet, eller en fd kollega som är en av Sveriges bästa krockberäknare, hm, det kanske vore rimligt om man jobbar på ett bilföretag?
Sen vaknade jag innan jag var klar med någondera bokningen, och var fortfarande förvirrad. Haha! Lika bra att åka till jobbet…

Här är några andra som är på jobbet. I övrigt har de inget med mina mardrömmar att göra!
gummigubbar

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: