Halv åtta hos mig

Vad ska jag kalla dagens komposition av min gräsänkemiddag? Hm. Skulle kanske ha rymt ut på äventyr, men det funkade inte riktigt och istället blev jag lite lat. Hade en kort stund tänkt åka ut och göra lite ärenden själv, men inga tillräckligt akuta kände jag. Skåprensning istället! Och, jag åt en god köttfärs-champinjon-squash-paj till lunch, så jag var rätt OK fortfarande.
– En burk tonfisk i olja med chili (näsrinnar-stark)
– En halv burk Kina-keso
– Två knäckebröd
– Två st potatischips honung/dijonsenap (Nej, inte två påsar. 2 st chips.)
– Fyra havrekakor från IKEA
– Ett glas mjölk

För övrigt kan denna Mat-Tina-pajdeg vara en av de bästa jag vet! Om nom nom nom!
http://www.svt.se/niklas-mat/kantarell-och-kottfarspaj

Etiketter:,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: