Snyftare

Bu-huuuuu, A är på tj-resa idag och jag är ensam hemma… bara filmen ”Pretty Women” på kina-TV just nu att snyfta till…

Sorgligt för honom alltså, jag fick besök av EvLa:s kurir HaLa idag, så jag får ta mig an den här uppgiften heeelt själv!
Dumle

Etiketter:, ,

About carlssonkarlsson

Västerbottning på västkusten.

4 responses to “Snyftare”

 1. birgitta rydén says :

  Jag vet några som äter mer svenskt godis än vad jag gör!!!!!!!

 2. Eva says :

  Tajming tror jag det kallas. Nu slipper ni kivas om vem som ska läsa först. 🙂

  • carlssonkarlsson says :

   Hehe. Och rligt talat hade jag en 5:2-lgkaloridag igr, s jag har inte ens ppnat och sniffat p innehllet, och ikvll har jag kanske middagsdate med lite tur, och sen… kommer A hem och hinner f smaka!

   Den 19 februari 2014 04:39 skrev carlssonkarlsson :

   >

  • carlssonkarlsson says :

   Jahuja, tnk att det kanske r s! S knppt! Vi fr frsvara oss med att det r lite trsttande mot hemlngtan, du r ju p rtt plats!

   Den 19 februari 2014 06:42 skrev AndersMonica Carlsson :

   > Hehe. Och rligt talat hade jag en 5:2-lgkaloridag igr, s jag har inte > ens ppnat och sniffat p innehllet, och ikvll har jag kanske middagsdate > med lite tur, och sen… kommer A hem och hinner f smaka! > > > Den 19 februari 2014 04:39 skrev carlssonkarlsson comment-reply@wordpress.com>: > >

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: